Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze energiecoachkomt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien. 

Tijdens een coachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

De coach heeft in de koude maanden vaak ook een warmtecamera bij zich om eventuele warmtelekken in de woning te laten zien. 

Kosten van een Energiecoach aan huis

Een energiecoach aan huis is gratis als je lid bent van BRES. Lid van BRES ben je al voor 25 euro per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van BRES, zoals inkoopacties en het groene stroom aanbod.

 

Wil je lid worden van BRES voor 25 euro per jaar EN een gratis keukentafelgepsrek aanvragen? 

Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam, adres en woonplaats. 

Vermeld daar aub bij of je bij jouw lidmaatschap wel of geen keukentafelgesprek wilt. 

Wanneer het lidmaatschapgeld bij ons binnen is, nemen wij contact met u op voor het plannen van een keukentafelgesprek. 

 

Wil je enkel een coachingsgesprek?

Wil je geen lid worden, maar heb je wel behoefte aan een coachgesprek thuis, dan kun je ook éénmalig 75 euro afrekenen.

Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam, adres en woonplaats. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak. Nadat onze coach bij jou langs is geweest voor het keukentafelgesprek, ontvang je de factuur van 75 euro. 

 

 

Mocht er om een of andere reden iets mis zijn gegaan kunt u alsnog betalen middels bankoverschrijving : Bankrekeningnummer: NL29 TRIO 0390 9146 57 t.n.v. Coöperatieve vereniging BRES U.A. onder vermelding "lidmaatschap en energiecoach aan huis", uw naam en adres