Gedurende het jaar organiseert Bres Breda gratis informatieavonden over hoe u uw woning energiezuinig kunt maken. 

 

Tijdens de informatieavond wordt u meegenomen in de stappen waar u aan kunt denken wanneer u gaat beginnen met uw woning te verduurzamen. Er wordt iets verteld over isolatie en in welke etappes u dit kunt aanpakken, daarna komt ook overgaan op duurzame energie aan bod. Na de spreker is er absoluut ruimte voor vragen en soms discussie over wat het beste kan werken in uw woning. Deze avonden worden goed bezocht en alleen al om te horen waar uw buurtbewoners al mee bezig zijn, maakt het een erg nuttige avond. 

 

Deze avonden worden door de hele stad gehouden en zijn waar mogelijk gekoppeld aan de locatie van de Greenhopper. De Greenhopper is een duurzaam tiny house van de gemeente waar ook onze energiecoaches hun kennis graag met u delen. 

Wilt u aanwezig zijn bij een van de informatieavonden, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? U bent natuurlijk van harte welkom! Stuurt u dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen ervoor dat u op de lijst komt te staan. 

 

De data en locaties van de geplande informatieavonden kunt u in onze agenda vinden.