Info-ochtend: Teteringen van het gas af, en wat nu?

 Registratie gesloten
 
0
Greenhopper_Teteringen
Categorie
Bres Activiteiten
Datum
2019-02-16 09:30 - 12:00
Locatie
Dorpshuis ’t Web, Zuringveld 1, Teteringen

Iedereen moet voor 2050 van het aardgas af, maar wat houdt dat in? Een bekend dilemma dat vele Bredanaars momenteel bezighoudt. Dorpsraad Teteringen komt de inwoners tegemoet met een informatiebijeenkomst op 16 februari in Dorpshuis ’t Web. Tijdens de bijeenkomst “Van het gas af, en wat nu” krijgt de bezoeker inzicht in welke stappen nu kunnen worden ondernomen.

Dorpsraad Teteringen wil de inwoners concrete voorbeelden voorleggen om een beeld te scheppen wat men kan doen om het huis aardgasvrij te maken. Hiervoor heeft de dorpsraad bedrijven en instanties als; de Bredase Energiecoöperatie BRES, installatiebedrijf Michel Zandvliet, Gloudemans Gevelproducten en Aarde.nl uitgenodigd. Zij laten aan de hand van presentaties zien waar je als huiseigenaar op moet letten bij deze energietransitie, van isolatie tot verwarmingsapparatuur en van zonnepaneel tot stadsverwarming. De bezoekers kunnen na de presentaties in gesprek met de sprekers om zo persoonlijk advies in te winnen. 

Greenhopper

Nog niet genoeg informatie bemachtigd, of je kunt niet aanwezig zijn 16 februari? Dan kun je terecht bij de Greenhopper.De Greenhopper, de duurzame pop-up store van Breda, staat in de maand februari op de parkeerplaats bij de Stee in Teteringen. Hier kun je terecht voor al je vragen omtrent duurzaamheid en de energietransitie. Kijk voor de openingstijden op www.groenpleinbreda.com/greenhopper

 
 

Powered by iCagenda