De drie turbines op Windpark Hazeldonk draaien vanaf begin oktober. Na een testperiode wordt deze stroom op de markt gebracht. Hezelaer Energy levert de groene stroom. Je kunt de groene stroom afnemen voor je eigen gebruik. Benieuwd wat dit voor jou betekent? 

Meld je hier aan voor een vrijblijvende offerte!

Hezelaer Energy is, net als de turbines, gevestigd op het terrein Hazeldonk. Zij brengen groene stroom op de markt. Jij kunt deze groene stroom aanvragen voor je eigen huishouden, door het formulier in te vullen en op te verzenden.

In december ontvang je van Hezelaer een concreet aanbod voor groene stroom per januari 2016 op jouw adres. Op de site van Hezelaer Energy kun je meer informatie vinden over het product.

Ben je obligatiehouder? Obligatiehouders van het windpark zijn automatisch lid van BRES tot 1 januari 2016. De samenwerking van BRES en Hezelaer Energy biedt jou als BRES-lid een voordelig aanbod bij de aanvraag van groene stroom.

Wil je lid worden van BRES, dan kunt je hiervoor het vinkje zetten in het formulier. Een jaar lidmaatschap van BRES kost € 25,- per jaar. Je steunt daarmee BRES en ontvangt tevens het voordelige aanbod van stroom via Hezelaer Energy. Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap BRES