Weer of geen weer, de Greenhopper staat gedurende het hele jaar op verschillende locaties in Breda. Van de binnenstad, tot Bavel, Van Gageldonk tot Chaam, de Greenhopper is er geweest. 

Maar waarom gaan we eigenlijk zo enthousiast met de Greenhopper op pad? 

Het antwoord is simpel. In de Greenhopper kunnen we laten zien welke mogelijkheden er zijn om uw woning te verduurzamen. U kunt een kijkje nemen in de Greenhopper en zelf zien hoe een warmtepaneel werkt, voelen hoe de isolatie is en alle meubels waar u op zit, u raadt het al, zijn ook duurzaam en/of circulair gemaakt. 

Vrijwilligers

In de greenhopper staan ook vrijwillgers van de Gemeente en van Bres zelf. Iemand van de gemeente om u meer te kunnen vertellen over het beleid van de stad. Iemand van Bres zelf om u verder te helpen met uw vragen rondom uw woning. Deze mensen weten alles, of nou ja, erg veel over hoe u uw woning kunt verduurzamen. Heeft u specifieke vragen over uw woning, dan kunt u ze daar kwijt. En, mochten ze u echt geen antwoord kunnen geven, dan weten ze vaak wel waar u wel het juiste of volledige antwoord kunt vinden. 


Wilt u ook naar de Greenhopper? Houd u dan deze site in de gaten! Binnenkort worden de data en locaties bekendgemaakt

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen