Hoe leuk is het om in het zonnetje te worden gezet met ons Black & White zonnedak-project! We zijn erg trots op dit project en de samenwerking met de verschillende partijen die dit zonnedak mogelijk maken. 

Het is extra bijzonder dat dit project nog kan in de stad omdat, volgens het artikel in Breda.nieuws.nl "het aansluiten van een dergelijke installatie op het elektriciteitsnet is de komende jaren niet meer vanzelfsprekend is. Voor Breda geldt bij netbeheerder Enexis inmiddels ‘code rood’: structurele congestie, waarbij nieuwe aanvragen voor teruglevering niet worden gehonoreerd. Het is daarmee bijna onmogelijk om nog projecten van meer dan 200 zonnepanelen aan te sluiten op het net" . 

Wilt u meedoen? 

We waren dus net op tijd! En hoewel we natuurijk uitkijken naar het moment dat we meer van deze projecten kunnen starten, moeten we nu even wachten. WIlt u nog instappen in dit project? Wees er dan snel bij en stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken... Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar (maar niet veel). 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen