Zet donderdagmiddag 4 maart 2021 nu al in je agenda! Dan organiseert Programma Aardgasvrije Wijken de tweede editie van het Congres Aardgasvrije Wijken. Dit keer online. Hier krijg je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op en breid je je netwerk uit. 

Congres Aardgasvrije Wijken | SAMEN LEREN DOOR TE DOEN

Leren van de praktijk en van elkaar. Dat is mogelijk op het tweede congres Aardgasvrije wijken op 4 maart van PAW. Een congres voor professionals die zich bezig houden met het aardgasvrij maken van wijken, buurten en dorpskernen. De eerste editie afgelopen januari werd bezocht door 1200 bezoekers. Dat smaakt naar meer.

We rekenen op de aanwezigheid van veel gemeenten, maar ook voor andere overheden, woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoöperaties en bewonersinitiatieven is dit congres een aanrader. Net als voor wetenschappers, studenten en onze vele kennispartners.

Uitgelicht: live talkshow onder leiding van Brecht van Hulten

Wat is er gebeurd en vooral geleerd binnen het Programma Aardgasvrije Wijken? We zoomen in op vier proeftuinen en programmadirecteur Jos van Dalen maakt een tussentijdse balans op. Rijksbouwmeester Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst en de ruimtelijke impact van de energietransitie. Bij ‘PAW aan tafel’ bespreekt Brecht van Hulten de actualiteiten en leerervaringen van het Programma Aardgasvrije Wijken met wethouders actief in proeftuinen, Maarten van Poelgeest, Marleen Stikker en Onno Dwars. 

Inschrijven voor het live congres kan via de website van het Congres Programma Aardgasvrije Wijken.