Beste BRES-leden,
 
In aanvulling op het bericht van het bestuur dat u vorige week ontving volgen hieronder enkele aanvullende activiteiten:

  • Vanaf nu staat de presentatie over verduurzaming van uw woning, die BRES op wijkavonden aan deelnemers laat zien, online op de websites van BRES en Woonwijs. Ook een filmpje over de Greenhopper kunt daar vinden. Kijk op www.bresbreda.nl of www.woonwijsbreda.nl
  • Op woensdag 15 april van 20.00-21.00 uur gaan BRES en de gemeente Breda ‘live’ in een online ‘webinar’ waarin u onze adviseurs en energiecoaches zelf vragen kunt stellen. U kunt daarvoor op de website een speciale link aanklikken, daarna krijgt u ook de videopresentatie en een inkijkje in de Greenhopper te zien.

Na 15 april krijgt u herkansingen op 22 en 29 april en 6 mei, steeds op dezelfde tijd.
U kunt ons vinden op www.woonwijsbreda.nl

  • Tot eind mei kunt u nog meedoen aan onze actie collectieve inkoop van zonnepanelen. Door gezamenlijk in te kopen betaal je tot 15% minder voor de panelen. Daarnaast ontvang je bij voldoende deelnemers nog eens 10% korting. Meer informatie over deze actie of meedoen? 

Kijk op www.woonwijsbreda.nl/actueel/inkoopactie.  

  • De laatste hand is gelegd aan het op orde brengen van de ledenadministratie.

Tot slot: BRES zoekt nieuwe energiecoaches. Er komen honderden verzoeken per jaar bij ons binnen, rechtstreeks of via de mobiele Greenhopper. Om aan die vraag tegemoet te kunnen komen hebben we aan het huidige aantal coaches niet genoeg. Heeft u tijd en denkt u het aan te kunnen, neem dan contact met ons op. Uiteraard krijgt u van ons een training aangeboden en ontvangt maandelijks een vrijwilligersbijdrage.

Aanmelden kan via de website WoonWijs Breda of via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Met vriendelijke groet,
Namens het BRES-bestuur en alle medewerkers,
 
Ad Bijma,
Voorzitter.

April 2020