BRES maakt duurzame en betaalbare energie mogelijk voor alle huishoudens in Breda. Ook met de zon. Ga jij voor zonnepanelen op je eigen dak of voor een collectief zonproject? 

Op 6 november 2019 organiseren we een informatieavond over het nieuwe zonproject Leyzicht in de Zon bij Brabantpark Breda.

Soms is het gewoon niet mogelijk om zonnepanelen op je eigen dak te plaatsen. Omdat het dak verkeerd ligt, er te veel schaduw op de panelen valt, omdat je het niet mooi vindt of omdat je geen eigen dak hebt.Dan kun je nog altijd meedoen aan collectieve zonprojecten. BRES ontwikkelt een aantal van dit soort projecten, zoals het project Leyzicht.

Dit nieuwe project geeft buurtbewoners van complex Leyzicht in Brabantpark de mogelijkheid om samen energie op te wekken door middel van een postcoderoosregeling. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de gratis informatieavond op 6 november in de Buurtzaak in Breda.

We vertellen je alles over onze zonprojecten, de postcoderoosregeling en hoe jij hier als buurtbewoner aan mee kunt doen.

Wanneer:        woensdag 6 november 2019
Waar:              De Buurtzaak, Teteringsedijk 2, 4817 MG, Breda
Hoelaat:          20.00 – 21.30 uur
Aanmelden:    Graag vooraf per e-mail bij Sjoerd Wiersma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen