Iedere donderdag avond kun je bij GroenPlein terecht met al je duurzame vragen en ideeën. In maart is er ook een demonstratie met de warmtecamera.

 

Een warmtescan bestaat uit een serie infrarood opnamen van de woning, zowel van  buiten als van binnen de woning. De opnamen geven een goed beeld waar jouw woning warmte verliest en of / waar het zinvol is isolerende maatregelen te treffen. In februari zitten Wieke en Anouk bij GroenLoket voor je klaar om te laten zien hoe een warmtescan gemaakt wordt. GroenPlein vindt je in de bieb van Nieuwe Veste.

Stel je jouw duurzame vraag liever snel online, dan kun je terecht op onze Facebookpagina of ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Over GroenPlein

GroenPlein is sinds 10 oktober, dag van de duurzaamheid, het nieuwe duurzaamheidsknooppunt van Breda. GroenPlein verbindt bewoners en ondernemers met Bredase initiatieven, bedrijven en energiecoöperaties en wil zo schakel zijn om met elkaar van Breda een duurzame stad te maken.