Het is nogal wat, je huis isoleren. Laat maar, denk je. Gedoe. Aan de andere kant weten we weten ook; met een goed geïsoleerd huis heb je meer comfort, lager energiegebruik en bespaar je per jaar snel honderden euro’s. Reden dus voor GroenPlein om een avond te organiseren om je te oriënteren en al je vragen te stellen over het isoleren van je huis.

 Duurzame ontwikkelaar Derk Hueting van BRES opent de het event met algemeen advies en tips waarop je kunt letten als je jouw woning wilt aanpakken. Daarna is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met (lokale) leveranciers, krijg je tips hoe je inzicht kunt krijgen in je energiegebruik van netwerkbeheerder Enexis en uitleg over de energiebespaarlening met 0% renteregeling van gemeente Breda.

Heb je vragen, ben je kritisch, heb je offertes liggen waar je vraagtekens bij hebt? Of vraag je jezelf af wat het jou oplevert? Kom dan naar het event van GroenPlein op 29 november.

Isoleren kun je leren

Datum           29 november

Tijd                19.30 – 21.30

Locatie          GroenPlein – Molenstraat 6 Breda

Aanmelden voor de bijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.