Steeds meer Bredanaars willen inzicht in hun energiegebruik en hun woning verduurzamen. Wil jij ook onafhankelijk advies, heb je vragen of interesse in offertes voor maatregelen? Laat het ons weten!

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je vragen en wensen. Vervolgens bekijken we wie je het beste verder kan helpen.

Meer weten over je energieverbruik? Samen met onze energiecoach neem je het jaargebruik van electra en gas door. Hoe kun je het overzicht lezen en zijn er mogelijkheden om energie te besparen?

We kunnen je ook helpen door een woningscan. Je krijgt advies hoe je het energiegebruik kunt verlagen doorje woning goed te isoleren en/of zelf energie op te wekken. Denk hierbij aan maatregelen zoals spouwmuur, dak en vloerisolatie, nieuwe CV ketel, warmtepomp en zonnepanelen. 

Mogelijk weet je al welke maatregelen je zou willen treffen en wil je informatie over leveranciers of heb je een specifieke vraag. 

Voor alle vragen, neem hier vrijblijvend contact met ons op. 

Reacties   

0 #4 Edwin van der Werf 02-02-2018 18:12
Graag zou ik vernemen of het mogelijk is (financieel) deel te nemen in het zonnestroomproject op de woonboulevard van Breda. Zelf heb ik vanwege de gerichtheid van mijn daken niet veel mogelijkheden panelen te plaatsen maar ik wil wel heel graag duurzaam opwekken. Deelname lijkt mij dan ook erg interessant,
Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet,
Edwin van der Werf
Citeer
0 #3 Ton van de Laar 22-11-2017 21:42
Ik ben geinteresseerd in Prinsenstroom. Adres Abdisstraat 19, 4841HE.
Citeer
0 #2 Ton van de Laar 22-11-2017 21:39
Ik ben geinteresseerd in prinsenstroom. Graag een offerte. Adres Abdisstraat 19, 4841HE, Prinsenbeek.
Citeer
0 #1 Aart Roos 13-11-2017 17:34
Geachte BRES,

Graag zou ik een energie advies (EPA)willen aanvragen voor de woning die wij begin volgend jaar betrekken.

Dank voor de support.
Mvg,
Aart Roos
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen