BRES ondersteunt woningeigenaren bij het energiezuinig en comfortabel maken van de woning. Via de Energiescan krijg je inzicht in welke maatregelen je kunt treffen, wat ze kosten en hoeveel je ermee bespaart. Als je vervolgens maatregelen wilt treffen, dan kunnen we offertes voor je opvragen bij partijen waarvan wij zeker weten dat ze vakwerk leveren. 

BRES - energieadviesgesprek

BRES - energieadviesgesprek

Ben je van plan om jouw huis te verduurzamen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? BRES helpt je verder! Onze vrijwillige energiecoaches komen bij je langs voor een gratis energie adviesgesprek. Zij lopen met jou door je woning om te kijken welke energiebesparende maatregelen je kunt treffen. 

Je krijgt onafhankelijk advies hoe je het energiegebruik kunt verlagen door je woning goed te isoleren en/of zelf energie op te wekken. Denk hierbij aan maatregelen zoals spouwmuur, dak en vloerisolatie, nieuwe CV ketel, warmtepomp en zonnepanelen. 

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een energie adviesgesprek te plannen. Graag tot ziens bij BRES!

 

Aanvragen


BRES - warmtescan

BRES - warmtescan

Een warmtescan bestaat uit een serie infrarood opnamen van de woning, zowel van de buiten als van binnen de woning. De opnamen geven een goed beeld waar de woning warmte verliest en of en waar het zinvol is isolerende maatregelen te treffen.

BRES heeft de beschikking over een warmtecamera en een vrijwilliger die graag bij je langs komt om een warmtescan van je woning te maken. Helaas kunnen we geen warmtescan afnemen van appartementen. De warmtescan bieden we aan voor 15,- euro.

De warmtescan wordt uitgevoerd tussen november - maart, bij een buitentemparatuur onder de 10 graden Celcius. 

Helaas is het momenteel, vanwege de te hoge buitentemperatuur, niet mogelijk de warmtescans uit te voeren. Aanmelden kan nog steeds, wanneer de temperatuur daalt nemen we contact met je op voor een afspraak. 

Klik hier om een afspraak aan te vragen.

Aanvragen


BRES - energiebox

BRES - energiebox

BRES heeft een tweetal E-boxen te leen.
De E-box bestaat uit een 5-tal meters plus handleiding waarmee je het energieverbruik van elektrische apparatuur kunt meten. Zo kun je de energieslurpers in huis opsporen.

Wij lenen de E-boxen gratis uit voor een periode van 1 week. In ruil hiervoor willen we graag je weten wat je hebt ontdekt over jouw elektriciteitsverbruik.

Het reserveren van de E-box doe je hier.

Aanvragen