BRES Energiemarkt 2023

Op maandag 30 oktober 2023 organiseren we onze tweede (jaarlijkse) BRES Energiemarkt. Het is vorig jaar zo goed bevallen, dat we hier een jaarlijks evenement van willen maken. Dit jaar zijn we te gast van 18.00 – 21.00 uur bij Pontmeyer Bouwmaterialen op Veldsteen 11 in Breda.

Het doel van deze Energiemarkt? Mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is om energiezuinig te wonen en leven. Naast een stand met warmtepompen, groene daken, zonnepanelen en isolatiemateriaal, komen er ook electrische auto’s.

Daarnaast hebben we de Coachcorner, waar u het gesprek kunt aangaan met onze energiecoaches en vol tips en ideeen weer verder kunt.
Ook hebben we het Inspiratiepunt, waar een spreker in korte presentaties van 15 minuten iets vertelt over verschillende onderwerpen.

Natuurlijk zou BRES BRES niet zijn, als we niet nog iets voor u in petto hebben: Dit jaar hebben we ook een tombola paraat staan en verloten we prijzen onder onze gasten. Een tipje van de sluier? BRES verloot een keukentafelgesprek met onze energiecoach bij u thuis t.w.v. 75 euro!

Kom langs voor een kopje koffie, blijf voor een goed gesprek en vertrek met een boel positieve energie!

U bent op 30 oktober van harte welkom op de BRES Energiemarkt bij Pontmeyer!