Wie zijn we?

Hieronder vind je de mensen die werken aan de ontwikkeling van Zonnedak Black & White. Heb je vragen over bijvoorbeeld je deelname aan dit collectieve project? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Het team achter Zonnedak Black & White

De ontwikkeling van collectieve projecten doet BRES in een aparte stichting: Stichting Zonnebank. Vanuit deze stichting werken de volgende specialisten aan de realisatie van Zonnedak Black & White. Wil je meer weten over de mensen achter BRES? Kijk dan hier. 


Jan Schouw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 224 500 34

Jan is al jaren actief in de energietransitie, is medeoprichter van BRES en heeft onder andere de collectieve zonnedaken op de Nieuwe Veste en in Princenhage tot een succes gebracht. Kennis en ervaring die voor Zonnedak Black & White weer goed van pas komt.

 Teampagina_Jan.png “De zon levert oneindig en ongelooflijk veel energie. Daar een stukje samen van oogsten, is toch niet meer dan logisch?”

 

Sjoerd Wiersma

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 461 684 60

Sjoerd heeft een achtergrond in innovatiemanagement en is gespecialiseerd in duurzame energie. Bij BRES organiseert hij ook de zonnepanelenacties voor huiseigenaren, maar eigenlijk is hij van de grote projecten. Voor Zonnedak Black & White is hij de projectleider.

 Teampagina_Sjoerd.png "Samen gaan we voor heel Breda aan de zonnepanelen!"

 

 

Joeri van Dun
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 451 676 96

Joeri is afgestudeerd in Sustainable Energy Technolgy aan de TU Eindhoven. Hierdoor weet hij bijna alles over wat er komt kijken bij de realisatie van een zonneproject. Voor Zonnedak Black & White wordt goed gebruik gemaakt van zijn kennis en groene hart.

 Teampagina_Joeri.png "Ik zet mij graag in om de energietransitie te versnellen met duurzame projecten."

 

Stichting Zonnebank

De Stichting Zonnebank is een gezamenlijk initiatief van de Bredase energiecoöperaties en is opgericht om eigenaren van grotere daken (scholen, sportverenigingen, bedrijven, VVE’s) te helpen met het ontwikkelwerk wat nodig is om een zonnestroom installatie te realiseren. Hiervoor maakt de Stichting gebruik van de opgedane kennis en ervaring, maar ook van een revolverend fonds: hieruit kunnen tijdelijk de opstartkosten betaald worden, die als het project slaagt weer worden terugbetaald. Zo kan Stichting Zonnebank de energietransitie blijven helpen versnellen.