Op donderdag 9 november was de ALV van BRES. Binnenkort kun je hier de notulen teruglezen.

Bewoners in Brabantpark en Ulvenhout hebben vorige week een brief ontvangen over West-BrabantEnergieInzicht. Met de gegevens van de slimme meter kunnen ze via deze website zien hoeveel gas en elektriciteit ze gebruiken en hoeveel ze zouden kunnen besparen.

Steeds meer eigenaren kiezen ervoor om hun woning goed te isoleren en eigen energie op te wekken via zonnepanelen. Deze maatregelen besparen al snel honderden euro’s per jaar en zijn bovendien goed voor het milieu. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de bijeenkomst bij GroenPlein!

Princenstroom wordt een collectief zonnedak in Princenhage. Allereerst kregen bewoners uit Princenhage de mogelijkheid om zich in te schrijven. Nu kunnen bewoners uit de aanliggende postcodes ook meedoen!

Steeds meer Bredanaars willen inzicht in hun energiegebruik en hun woning verduurzamen. Wil jij ook onafhankelijk advies, heb je vragen of interesse in offertes voor maatregelen? Laat het ons weten!

Je kunt groene stroom afnemen van het windpark Hazeldonk via Hezelaer Energy. BRES leden en oblgiatiehouders ontvangen korting!

Benieuwd naar de huidige tarieven van Hezelaer Energy?