BRES ondersteunt woningeigenaren bij het energiezuinig en comfortabel maken van de woning. Via de Energiescan krijg je inzicht in welke maatregelen je kunt treffen, wat ze kosten en hoeveel je ermee bespaart. Als je vervolgens maatregelen wilt treffen, dan kunnen we offertes voor je opvragen bij partijen waarvan wij zeker weten dat ze vakwerk leveren. 

BRES - warmtescan

BRES - warmtescan

Een warmtescan bestaat uit een serie infrarood opnamen van de woning, zowel van de buiten als van binnen de woning. De opnamen geven een goed beeld waar de woning warmte verliest en of en waar het zinvol is isolerende maatregelen te treffen.

BRES heeft de beschikking over een warmtecamera en een vrijwilliger die graag bij je langs komt om een warmtescan van je woning te maken. De woning dient gebouwd te zijn tussen 1950 en 1980. Helaas kunnen we geen warmtescan afnemen van appartementen. 
De kosten van de scan zijn € 15,=.

De warmtescan wordt uitgevoerd tussen november - maart, bij een buitentemparatuur onder de 10 graden Celcius. 

Klik hier om een afspraak aan te vragen.

Aanvragen


BRES - energiebox

BRES - energiebox

BRES heeft een tweetal E-boxen te leen.
De E-box bestaat uit een 5-tal meters plus handleiding waarmee je het energieverbruik van elektrische apparatuur kunt meten. Zo kun je de energieslurpers in huis opsporen.

Wij lenen de E-boxen gratis uit voor een periode van 1 week. In ruil hiervoor willen we graag je weten wat je hebt ontdekt over jouw elektriciteitsverbruik.

Het reserveren van de E-box doe je hier.

Aanvragen